Ved at benytte Liveboox accepterer du, at Liveboox behandler dine personoplysninger i henhold til denne data- og cookiepolitik.

Hvornår vi registrerer personoplysninger

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
- Opretter eller ændrer din brugerprofil - Tilmelder sig serviceydelser, herunder nyhedsmail - Foretager køb - Kommenterer og giver feed back

Oplysninger vi gemmer

- Fornavn, efternavn - E-mail - Adresse (hvis oplyst) - Køn og alder (hvis oplyst) - Købte produkter - Præferencer og favoritter - Kontoposteringer, transaktioner og meddelelser
Oplysningerne opbevares og transmitteres i krypteret form. Betalingskortoplysninger og betalingstransaktioner håndteres SSL-krypteret af PayEx (CSI-certificeret betalingsformidler).
Hvis du har gemt dine kortoplysninger, kan du til enhver tid slette kortoplysningerne gemt hos PayEx under din profil. Liveboox lagrer ingen kortoplysninger.
Herudover registrerer vi, at du har accepteret vores ”Handelsbetingelser” og denne datapolitik, samt i hvilket omfang du har accepteret, at vi sender e-mails til dig.

Det bruger vi oplysningerne til

- Gennemførelse af salg - Registrering og vedligeholde af din brugerkonto og bibliotek - Benyttelse af visse serviceydelser - Information om ændringer af serviceydelserne - Oplysninger om, hvilke varer eller serviceydelser du har set eller købt - Eventuel retsforfølgelse, hvis du misbruger liveboox.com eller vores rettigheder krænkes.


Det bruger vi cookies til

En cookie er en lille datafil, som sendes til din browser fra vores webserver og som lagres på computerens harddisk. Vi bruger cookies primært, så vi kan se, hvilke dele af hjemmesiden din browser tidligere har besøgt. Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside ved bl.a. at anslå brugeres trafik og mønster og opbevare oplysninger om præferencer, gøre søgning hurtigere og mere præcis, og genkende brugerens profil, når Liveboox besøges.

Cookies fra Google Analytics

Vi anvender cookies fra Google Analytics til at registrere, hvem der besøger os, og hvilke sider/indhold, brugerne besøger og anvender.

Sådan undgår du eller sletter cookies

Du har altid mulighed for at fravælge cookies eller indstille, hvilke cookies browseren skal tillade, blokere eller slette. Det foretages under browserens indstillinger. Hvis du vælger at slette eller afvise cookies, kan der være bestemte sider, indhold og funktionalitet på Liveboox.com, du ikke kan benytte.

Vi udleverer ingen personoplysninger

Liveboox udleverer ikke personoplysninger til andre, medmindre der er mistanke om brud på ophavsrettigheder eller andre immaterielle rettigheder og/eller ved misbrug af Liveboox.

Dine personoplysninger lagres sikkert

Personoplysningerne lagres på servere i EU eller i "EU Safe Harbor". Visse oplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Liveboox’ vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Liveboox opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger

Liveboox har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de nødvendige tekniske- og organisatoriske foranstaltninger, så data og personoplysninger er sikret mod tab, forringelse eller misbrug af uvedkommende.
Vi opbevarer personoplysninger på vores eller vores forretningspartneres sikrede servere i EU eller i "EU Safe Harbour". Personoplysninger krypteres, inden de sendes videre. Hvis du har modtaget eller selv valgt et password, som giver dig adgang til bestemte undersider på hjemmesiden, er det dit eget ansvar, at passwordet holdes hemmeligt. Du bør derfor ikke dele sit password med andre.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at Liveboox skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser. Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret, og eventuelt få rettet eller slettet urigtige oplysninger, ved skriftlig henvendelse på nedenstående adresse, mod opkrævning af et administrationsgebyr til dækning af vores omkostninger og tidsforbrug hertil.