På ordrer over 499 kr er fragten gratis. Levering af e-bøger og lydbøger er altid gratis.

Levering trykte bøger

Du kan vælge mellem to leveringsmuligheder i Danmark (ekslusive Grønland og Færøerne):

  • Levering på valgt hjemmeadresse (DAO)
  • Levering til valgt GLS Pakkeshop

Fragtgebyret for begge leveringsmåder er det samme, uanset antal bøger i ordren:

  • Ordrestørrelse op til 499 kr: 29,00 kr
  • Ordrestørrelse over 499 kr: Gratis levering

Levering foretages til den af kunden valgte/indtastede adresse og med den valgte leveringsform. Forkert opgivet adresse er kundens ansvar og derfor Liveboox uvedkommende.

OBS: Kontakt kundeservice for eventuelt levering til Grønland, Færøerne og det øvrige udland.

Leveringstiden fremgår ved hver enkelt vare. Vi sender varerne hurtigst muligt og ofte samme dag, hvis du bestiller inden kl. 13:00 og varen er tilgængelig på lageret.

Ordren sendes samlet, når alle varer er modtaget på vores lager. Det betyder, at vi afventer, at alle de bestilte varer er ankommet til vores lager, før vi afsender ordren.

Det kan derfor være en fordel for dig, at lave særskilte ordrer på varer, der endnu ikke er udkommet, eller som har længere eller ukendt leveringstid.

Levering digitale bøger

Digitale bøger (e-bøger og lydbøger) leveres omgående og omkostningsfrit med e-mail og i dit bibliotek. Det tager højest et minut eller to.

Når du har godkendt handlen og modtaget ordrebekræftelsen, sender vi med det samme en e-mail med downloadlink til bøgerne. Bøgerne placers også i dit bibliotek under ”Mit Liveboox”, hvorfra du ubegrænset kan downloade bogfilen til alle dine enheder.

OBS: Vær opmærksom på, at forudbestilte bøger først leveres på udgivelsesdagen.