Persondataret

315 DKK

Status: På lager
Levering: 2-5 dage


Bogen giver en systematisk indføring i de gældende regler og retningslinjer på området. Den giver en aktuel fremstilling af feltet, som det ser ud efter persondataforordningen og databeskyttelsesloven, der begge er trykt i bogen. Denne 3. udgave er generelt ajourført, herunder opdateret med nogle af de nyeste udtalelser og afgørelser. Persondataretten er blevet helt central de seneste årtier i takt med den hastige teknologiske udvikling. Offentlige myndigheder og private virksomheder har nu mulighed for at anvende personoplysninger i et hidtil uset omfang. Dette stiller større krav til, at personoplysninger behandles forsvarligt. Persondataområdet reguleres af EU’s persondataforordning og databeskyttelsesloven, der sammen indeholder både reviderede og nye regler om behandling af personoplysninger. Som eksempel kan nævnes nye og skærpede rettigheder til borgerne. Derudover skal alle offentlige myndigheder og visse private virksomheder have en databeskyttelsesrådgiver. Endvidere stilles der større krav til dokumentation, og overtrædelse af forordningen medfører skærpede sanktioner. Dorte Høilund er jurist og ejer af HØILUND Juridisk Rådgivning og har i mange år undervist i forvaltningsret og persondataret. Hun er forfatter til Persondataloven. En indføring (3. udgave 2015) og Retssikkerhed og juridisk metode (2. udgave 2018).

Boginfo


Titel
Persondataret
Forfatter
Dorte Høilund
Forlag
Gyldendal
Udgivet
2020-08-03
Kategorier
Lov og jura Fagbøger
Bogtype
Bog
Indbinding
Hæftet
Sprog
Dansk
Udgave
3
ISBN
9788741275109

Lignende bøger


Bog (Hæftet)
420 kr
Bog (Hæftet)
315 kr

Praktisk info


Masser af inspiration og gode tilbud
På Liveboox finder du mere end 100.000 bøger, e-bøger og lydbøger til lave priser.
Sikker betaling
Du kan trygt handle på Liveboox – vi garanterer sikker betaling med krypterede data efter godkendte og gældende standarder.
Fri fragt
Fragten er gratis på ordrer over 499 kr. Ellers koster fragten kun 29 kr. Levering af digitale bøger er altid gratis.
Levering
Vi leverer i løbet af 1-5 hverdage. Leveringstid fremgår ved hver enkelt vare. Du bestemmer selv, om det skal være til døren eller til en pakkeshop. Digitale bøger leveres med det samme.
Returret
Vi tilbyder 30 dages returret på alle bøger.
Kundeservice

+45 7199 8841 (Hverdage 9.00 - 13.00)

[email protected] (Vi svarer alle hverdage inden 48 timer)