HANDELSBETINGELSER

16. september 2018

Priser

Alle priser på liveboox.com er inklusive eventuelle viste rabatter og 25% moms. Det er altid den viste pris på handelstidspunktet, der er den gældende pris for varen og dermed beløbet, som skal betales for varen.

Betaling

Du kan betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort. Når du godkender betalingen, reserverer vi kun betalingsbeløbet. Vi trækker først betalingen, når varen er afsendt. Herefter kan du følge ordren under ”Ordrestatus” på ”liveboox.com”.

Vi krypter alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Priser for levering af trykte bøger

Vi leverer pt. kun bøger i Danmark (eksklusiv Grønland og Færøerne).

Du kan vælge mellem to leveringsmuligheder:

Levering foretages til den af kunden valgte/indtastede adresse og med den valgte leveringsform.

Leveringstid på trykte bøger

Leveringstiden fremgår ved hver enkelt vare. Ordren sendes samlet, når alle varer er modtaget på vores lager. Det kan derfor være en fordel for dig, at lave særskilte ordrer på varer, der endnu ikke er udkommet, eller som har længere eller ukendt leveringstid.

Ændring og annullering af ordre

Vi kan desværre ikke tilbyde ombytning af af lydbøger, e-bøger eller trykte bøger.
Når en ordre er afgivet er det ikke muligt at ændre eller annullere den.

30 dages fortrydelsesret på trykte bøger

Som kunde skal du selv betale for returnering af trykte bøger.

Du har 30 dages fortrydelsesret på alle køb regnet fra vi har leveret pakken til den anviste adresse eller pakkeshop. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal nedenstående betingelser være opfyldt.

At du sender en mail til [email protected] og oplyser, at du ønske at returnere købet

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen er i acceptabel stand, tilbagebetaler vi det beløb, du har betalt for varen, inden 14 dage. Beløbet indbetales altid til samme betalingskort, som du anvendte ved købet.

Hvordan du returnerer trykte bøger


Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Returadresse:
Liveboox A/S
co. DBK
Mimersvej 4
DK-4600 Køge

Varer med skader og mangler

Hvis du modtager en beskadiget eller mangelfuld vare, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på: E-mail: [email protected] eller telefon: 7199 8841.

For at vi skal kunne vurdere og acceptere skaden som en reklamation, har vi brug for dokumentation for handlen i form af ordrenummer samt billede (hvis der er tale om trykte bøger) af den beskadigede vare. 

Levering af digitale bøger

Når du har godkendt handlen og modtaget ordrebekræftelsen, sender vi med det samme en e-mail med downloadlink til bøgerne. Vær opmærksom på at forudbestilte bøger leveres efter kl. 12.00 på udgivelsesdagen.

Særlige vilkår for køb af digitale bøger


Iflg. Ophavsretsloven må du lave digitale kopier af dine e-bøger og lydbøger så længe det kun er til personlig brug. Det betyder, at du f.eks. gerne må kopiere en e-bog fra din computer over på et USB-stik, når bare kopien er til dig selv eller til en, der bor i samme husstand.

30 dages fortrydelsesret på digitale bøger

Hvordan du returnerer digitale bøger


Du returnere digitale bøger ved at sende en mail til [email protected] sammen med ordre nr. Returnering af din betaling tager 1-3 dage afhængig af betalingskortet, du anvendte, da du købte bogen.

Rabatkoder (Vouchers)


Der kan kun benyttes 1 rabatkode pr. ordre. Du kan ikke få godskrevet en glemt rabatkode efter ordren er placeret. Rabatkoderne har ingen kontantværdi og kan ikke indløses til kontanter, tilgodebeviser eller lignende.

Misligholdelse

Hvis kunden misligholder forpligtelser i henhold til Handelsbetingelserne forbeholder vi os ret til at afbryde eller begrænse kundens brug af liveboox.com.

Ansvarsfraskrivelse


Vi forbeholder sig ret til løbende at udvikle og ændre på indhold og funktionalitet på Liveboox.com. Vi kan ikke garantere fejlfri funktionalitet på alle devices/enheder og platforme, og kan derfor ikke gøres ansvarlig herfor. Vi fraskriver os ethvert ansvar for afbrydelser i Liveboox og adgangen til indhold, som en bruger eller kunde har erhvervet.

PriceRunner Købsgaranti


Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Købsgarantien omfatter privatpersoner med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit ansvar ifølge loven og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.