HANDELSBETINGELSER

16. Januar 2019

Generelle oplysninger


Liveboox A/S
CVR-nr. 34889139
Røgerivej 4
4583 Sj. Odde
Mailadresse: [email protected]

Leveringstiden

Priser

Alle priser på liveboox.com er inklusive eventuelle viste rabatter og 25% moms. Det er altid den viste pris på handelstidspunktet, der er den gældende pris for varen og dermed beløbet, som skal betales for varen.

Betaling

Du kan betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort. Når du godkender betalingen, reserverer vi kun betalingsbeløbet. Vi trækker først betalingen, når varen er afsendt. Herefter kan du følge ordren under ”Ordrestatus” på ”liveboox.com”.

Vi krypter alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Priser for levering af trykte bøger

Vi leverer pt. kun bøger i Danmark (eksklusiv Grønland og Færøerne).

Du kan vælge mellem to leveringsmuligheder:

Levering foretages til den af kunden valgte/indtastede adresse og med den valgte leveringsform.

Leveringstid på trykte bøger

Leveringstiden fremgår ved hver enkelt vare. Ordren sendes samlet, når alle varer er modtaget på vores lager. Det kan derfor være en fordel for dig, at lave særskilte ordrer på varer, der endnu ikke er udkommet, eller som har længere eller ukendt leveringstid.

Ændring og annullering af ordre

Hvis ikke ordren er låst til pakning i vores automatiske pakkesystem, kan vi godt annullere ordren, hvis du kontakter os. Hvis ordren er i gang med at blive pakket, kan vi desværre ikke nå at stoppe forsendelsen.

30 dages fortrydelsesret på trykte bøger

Som kunde skal du selv betale for returnering af trykte bøger.

Du har 30 dages fortrydelsesret på alle køb regnet fra vi har leveret pakken til den anviste adresse eller pakkeshop. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal nedenstående betingelser være opfyldt.

At du sender en mail til [email protected] og oplyser, at du ønske at returnere købet

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen er i acceptabel stand, tilbagebetaler vi det beløb, du har betalt for varen, inden 14 dage. Beløbet indbetales altid til samme betalingskort, som du anvendte ved købet.

Varens stand, når du sender den retur


Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvordan du returnerer trykte bøger


Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Returadresse:
Liveboox A/S
co. DBK
Mimersvej 4
DK-4600 Køge

Varer med skader og mangler

Hvis du modtager en beskadiget eller mangelfuld vare, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på: E-mail: [email protected] eller telefon: 7199 8841.

For at vi skal kunne vurdere og acceptere skaden som en reklamation, har vi brug for dokumentation for handlen i form af ordrenummer samt billede (hvis der er tale om trykte bøger) af den beskadigede vare. 

Levering af digitale bøger

Når du har godkendt handlen og modtaget ordrebekræftelsen, sender vi med det samme en e-mail med downloadlink til bøgerne. Vær opmærksom på at forudbestilte bøger leveres efter kl. 12.00 på udgivelsesdagen.

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er begyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret.

Særlige vilkår for køb af digitale bøger


Iflg. Ophavsretsloven må du lave digitale kopier af dine e-bøger og lydbøger så længe det kun er til personlig brug. Det betyder, at du f.eks. gerne må kopiere en e-bog fra din computer over på et USB-stik, når bare kopien er til dig selv eller til en, der bor i samme husstand.

30 dages fortrydelsesret på digitale bøger

Hvordan du returnerer digitale bøger


Du returnere digitale bøger ved at sende en mail til [email protected] sammen med ordre nr. Returnering af din betaling tager 1-3 dage afhængig af betalingskortet, du anvendte, da du købte bogen.

Rabatkoder (Vouchers)


Der kan kun benyttes 1 rabatkode pr. ordre. Du kan ikke få godskrevet en glemt rabatkode efter ordren er placeret. Rabatkoderne har ingen kontantværdi og kan ikke indløses til kontanter, tilgodebeviser eller lignende.

Misligholdelse

Hvis kunden misligholder forpligtelser i henhold til Handelsbetingelserne forbeholder vi os ret til at afbryde eller begrænse kundens brug af liveboox.com.

Ansvarsfraskrivelse


Vi forbeholder sig ret til løbende at udvikle og ændre på indhold og funktionalitet på Liveboox.com. Vi kan ikke garantere fejlfri funktionalitet på alle devices/enheder og platforme, og kan derfor ikke gøres ansvarlig herfor. Vi fraskriver os ethvert ansvar for afbrydelser i Liveboox og adgangen til indhold, som en bruger eller kunde har erhvervet.

Reklamationsret


Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Liveboox A/S
co. DBK
Mimersvej 4
DK-4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos (indsæt virksomhedens juridiske navn) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på liveboox.com er Liveboox A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

Klageadgang


Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

PriceRunner Købsgaranti


Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Købsgarantien omfatter privatpersoner med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit ansvar ifølge loven og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Liveboox.com
Røgerivej 4
4583 Sj. Odde
Mailadresse: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_______________________________________________

Bestilt den: _______________________________________________

Modtaget den: _______________________________________________

Forbrugerens navn: _______________________________________________

Forbrugerens adresse: _______________________________________________

Forbrugerens underskrift: _______________________________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato: _______________________________________________