VI ER GLADE FOR BØGER


Glad for bøger? Det er vi! Og det håber vi også, at du oplever, når du besøger os og handler hos os. Vi bestræber os altid på at præsentere dig for de bedste og nyeste bøger, så du hele tiden kan føle dig opdateret og finde inspiration til ny læsning.

Liveboox.com er en online butik, som åbnede for mere end 3 år siden. De første år kun med e-bøger og digitale bøger, men fra november 2016 også med alle typer af bøger. Indbundne bøger, hardback, pocket bøger, coffee table bøger, tegneserier, helse og madbøger, bøger til børn og unge og meget mere. Mere end 120.000 titler. Og selvfølgelig også stadig digitale bøger – e-bøger og lydbøger.

Inspiration og gode tilbud er nøgleord for os. Vi kan derfor varmt anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du begge dele – inspiration til nye læseoplevelser og ikke mindst rigtig gode tilbud. Vi tør faktisk love dig, at vi næsten altid kan tilbyde dig de nyeste og bedste bøger til totalt i bund priser.

Din købsoplevelse hos Liveboox.com skal være i top. Og vi har gjort det nemt for dig at købe bøger. Vi leverer hurtigt og ofte inden for tre dage. Og du kan følge din ordre hele vejen. Fragten koster kun 29,- kr. uanset hvilken type levering, du vælger. Og køber du for mere end 499,- kr. er fragten gratis. Skulle du fortryde, kan du returnere dine bøger inden for 30 dage. Nemt ikk'?