OPRET DIN EGEN BOGHANDEL &TJEN PENGE


Hos Liveboox A/S kan du oprette din egen online boghandel, og tjene penge til enten dig selv, din virksomhed, en forening eller en god sag. Liveboox.com tager sig af alt det praktiske så det er nemt at komme i gang. Du får endda din egen personlige side på Livebook.com, hvor du selv vælge hvilke af Liveboox over 120.000 danske bøger der skal vises og hvad der skal stå af tekst.

Se et eksempel på en personlig side her.


Når du er klar så del linket til din side på din blok, hjemmeside, Facebook, LinkedIn, ol.  Hver gang der bliver solgt en bog igennem dit unikke link, får du 10% af salget. Du kan dog også vælge at dele de 10% med dine ”kunder”, så disse eksempelvis får 5% straks rabat på købet.


De procenter der tilfalder dig summer op for salg for salg og udbetales hvert kvartal til den bankkonto i Danmark du har angivet. Indtægten er B-indkomst som du selv har pligt til at opgive til Skat.


Samler du eller et helt hold ind til et godt formål kan der sættes et mål som synliggøres på den personlige side. Hver gang der handles så vokser baren lidt mod målet der er sat.


Sådan kommer du i gang:

1.   Hvis du ikke allerede er det så skal du først oprette dig som bruger på Liveboox.com. Det gør du ved at klikke på linket her eller i højre øverste hjørne af Liveboox.com

2.   Når du er logget ind så klik her eller på knappen nedenfor og du er i gang med at lave din Boghandel

3.   Så snart du er klar så tryk på knappen ”Opret din boghandel” og øverst får du 2 link du kan dele et til forsiden af Liveboox.com (det giver nemlig også provision til dig hvis dine kunder går ind den vej) og et til den personlige side du har opretter.


Ønsker du på et senere tidspunkt at ændre i den personlige side, bogudvalg, ol. så logger du blot ind og der finder du nu en knap til ”Min boghandel”.


Opret en boghandel nu!